“Το μαρτύριο της σταγόνας” βιώνουν κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες της Λούτσας



Άμεσος κίνδυνος και για την αντιπυρική προστασία της περιοχής


Εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου και κατά την διάρκεια καύσωνα, το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας έχει φτάσει στα όρια του με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να παρατηρούνται συχνές πολύωρες διακοπές νερού.


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας χωρίς καμία ειδοποίηση, αλλά και χωρίς καμία ντροπή απέναντι στους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της περιοχής, προκειμένου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, προχωρά σε συχνές διακοπές της υδροδότησης τις ώρες αιχμής, ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει τις συνεχόμενες βλάβες που παρουσιάζει το δίκτυο εξαιτίας της μη ορθής και συχνής συντήρησης του.


Ήδη από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έως και σήμερα στη Λούτσα,  έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρεις πολύωρες διακοπές νερού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους επαγγελματίες , τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, ενώ η μειωμένη πίεση στο νερό είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.  


Είναι επίσης πραγματικά αδιανόητο και ταυτόχρονα άκρως επικίνδυνο, σε μία χρονική περίοδο όπου η θερμοκρασία είναι στο κόκκινο και ο κίνδυνος

εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή είναι υψηλός, η δημοτική αρχή  εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας της, αφήνει μία κοινότητα με ένα τεράστιο και πανέμορφο δάσος, χωρίς νερό!


Η παράταξη “Βήμα στο αύριο” με ανακοίνωση της κάνει έκκληση προς στην Δημοτική Αρχή να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα και να μην δημιουργηθούν ξανά αντίστοιχα ζητήματα στην περιοχή της Λούτσας, ενώ ο επικεφαλής της Αχιλλέας Γκούμας αναφέρει χαρακτηριστικά: 

“Δεν φτάνει που η Δημοτική Αρχή στέρησε για τρία καλοκαίρια την Γαλάζια Σημαία  από την παραλία της Λούτσας, τώρα της στερεί και το νερό! Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της κοινότητας. Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να δώσει τώρα ένα τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας, στο οποίο έχει υποβάλει τους πολίτες ”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]