Γεύσεις και αρώματα του τόπου στην έκθεση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας




Με την τελετή των εγκαινίων άνοιξαν το βράδυ της Παρασκευής στο πάρκινγκ της Π.Ανδρούτσου οι πύλες της 3ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας «GASTRONOMY PREVEZA» με διοργανωτή  το Επιμελητήριο Πρέβεζας και με σκοπό να αναδείξει στο ευρύ κοινό, τον γευστικό πλούτο και τα προϊόντα που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Παγγές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Γούσης και τα μέλη του επιμελητηρίου, Αχιλλέας Γκούμας και Αγγελική Κωνσταντινίδη. 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μπούρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στήριξη των επιχειρήσεων μέσω αυτών των δράσεων αλλά και στον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού μας προιόντος. 


Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και ο Δήμαρχος Πρέβεζας. Ο κος Ιωάννου εξήρε το έργο και την προσφορά του επιμελητηρίου προς τον εμπορικό κόσμο, λέγοντας πως το έργο που έχει γίνει στο Επιμελητήριο στην παρούσα θητεία δεν είχε γίνει τα προηγούμενα είκοσι χρόνια και αυτό οφείλεται στον Πρόεδρο του Γιάννη Μπούρη, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα γαστρονομικά φεστιβάλ που έχει εντάξει ο Δήμος στο πρόγραμμα του, ενώ συνεχάρη το Επιμελητήριο  που για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιεί την έκθεση τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας. 

Oι επισκέπτες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ντόπιες επιχειρήσεις και  τα προϊόντα τους, με τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν και να αγοράσουν προϊόντα, ενώ γνωστοί σεφ ανέδειξαν   με τις συνταγές τους τα προϊόντα της Πρεβεζάνικης γης.  


Η έκθεση θα λειτουργεί στον χώρο μέχρι το βράδυ της Κυριακής τις ώρες 7 το απόγευμα με 12 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας //facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]