Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων/Πιστοποίηση ....στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες με βαθμό “Α” !!


 Πιστοποίηση του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες με βαθμό “Α” 

από την ΕΘΑΑΕ

Ολοκληρώθηκε και επισήμως, με την έκδοση της απόφασης από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, η πιστοποίηση του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες με το βαθμό “Α”. 

Το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της ΕΘΑΑΕ, κατά τη 34η/20-12-2023 συνεδρίασή του, αποφάσισε τη χορήγηση πιστοποίησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες (ΠΜΣ-ΣΗΤ) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με διάρκεια ισχύος πέντε (5) ετών, από 20-12-2023 έως 19-12-2028. Βάσει της απόφασης αυτής το ΠΜΣ-ΣΗΤ συμμορφώνεται πλήρως με τις Αρχές του Προτύπου Ποιότητας για την Πιστοποίηση των ΠΜΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές και Κατευθυντήριες οδηγίες για τη Διασφάλιση Ποιότητας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG).

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι που το ΠΜΣ-ΣΗΤ του Τμήματος μας έπειτα από 27 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας πιστοποιήθηκε και μάλιστα με τον υψηλότερο βαθμό. H πιστοποίηση αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών του προγράμματος. 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες (ΠΜΣ-ΣΗΤ), πλήρως εναρμονιζόμενο με τις αρχές του Τμήματος Φυσικής και του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, παρέχει δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επίπεδου αποβλέποντας στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και πρακτικών, που θα αξιοποιηθούν από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για την επαγγελματική και την κοινωνική τους εξέλιξη. 

Η πλειοψηφία των αποφοίτων του 

ΠΜΣ-ΣΗΤ εργάζεται σε εταιρείες τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα εντός και εκτός των συνόρων της χώρας. Το ΠΜΣ-ΣΗΤ προάγει ιδιαίτερα τη διεπιστημονικότητα με την ενασχόληση με ηλεκτρονικά σε κλάδους αιχμής όπως Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική, Βιοϊατρική, Περιβάλλον, Ενέργεια που απαιτούν καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα, υποβοηθώντας όχι μόνο την έρευνα, αλλά και την παραγωγή και την απασχόληση.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες: https://physics.uoi.gr/pms-sht/   

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε την Προκήρυξη για την Εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες» για το ακ. έτος 2024-2025 https://physics.uoi.gr/2024/07/09/prokiryxi-p-m-s-sit/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]