Διαμαρτυρία από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων στο Δήμαρχο Ιωαννίνων για την αστυνομία στο εργοτάξιο του Δήμου



Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ιωαννιτών Όλυ Τσουμάνη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Δήμαρχο Ιωαννίνων Θ. Μπέγκα για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή όχι απλά προσπάθησε να σταματήσει τη συνέντευξη τύπου που θα έδινε το Σωματείο αλλά κάλεσε και την αστυνομία ως να πρόκειται για κοινούς εγκληματίες που εισβάλλουν σε ένα ιδιωτικό χώρο! 

Η βρώμα και τα υπολείμματα από το πλύσιμο των απορριμματοφόρων μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου στις όχθες της Παμβώτιδας, οι εργαζόμενοι που καταρρέουν από την δουλειά μέσα στο λιοπύρι, η 6ημερη και 7ημερη εργασία θα έπρεπε να κάνει τη δημοτική αρχή να ντρέπεται. 

Αντίθετα, δείχνοντας αυθεντική ΠΑΣΟΚικη νοοτροπία, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων προσπάθησε να καταστείλει τη συνδικαλιστική δράση του Συλλόγου που απολύτως δίκαια διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας . 

Ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπώντας το χώρο του που παραδοσιακά προσφεύγει στην καταστολή για να σταματήσει τους αγώνες υπεραμύνθηκε των επιλογών του με χυδαίες εκφράσεις που δεν τιμούν κανένα .  

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους του Δήμου που έριξαν στο κενό τις προσπάθειες τρομοκράτησης και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό τους στον αγώνα που δίνουν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]