Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων ΠΗΓΑΣΟΣ /Αυλαία στις δραστηριότητες ....με μία γιορτή !

 


Με μια γιορτή επέλεξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων ΠΗΓΑΣΟΣ να κλείσει τις εβδομαδιαίες δραστηριότητές του για τη φετινή χρονιά την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Μια γιορτή, όπου προσφέρθηκαν δωρεάν για τα μέλη και τους φίλους μας σουβλάκια, κρασί, δώρα και εδέσματα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμμετοχή, την εμπιστοσύνη, αλλά κυρίως για την αγάπη με την οποία περιέβαλαν  τόσο το σύλλογο, όσο και κάθε μέλος μας.


 

Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Βασίλη Γοργόλη και την Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού ΔΕΕΠ της ΝΔ Ιωαννίνων Ματίνα Παππά, οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό. 



Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Πεδινής, το οποίο μας τίμησε με την παρουσία του στη γιορτή μας.


Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους μας, που είναι τα φτερά του Πήγασου, ο λόγος και η δύναμη να συνεχίζουμε τις δράσεις μας, οι οποίες δε σταματούν το καλοκαίρι, καθώς έπονται συμμετοχές του συλλόγου σε εκδηλώσεις και εκδρομές.




Ευχόμαστε σε όλους καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι και με δύναμη και μεράκι να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά τα προγράμματά μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]