Ιωάννινα:Από σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για την σπαρταριστή κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης»

 


Ξεκινά   σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου η προπώληση των εισιτηρίων για την πανέξυπνη, σπαρταριστή κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης» της Πένυς Φυλακτάκη που θα παρουσιάσει η ΣΥΝΘΕΣΗ το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:30 στο θέατρο Φρόντζου. Η παράσταση  ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Νάκου με τη συμμετοχή  δεκατεσσάρων ηθοποιών.

Το «Φτυστός ο Μακαρίτης»  διαρκεί μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Κληρονόμοι για κλάματα, σε καταστάσεις για γέλια! Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:30 στο θέατρο Φρόντζου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κανονικό: 10,00 ευρώ

Μειωμένο: 8,00 ευρώ (Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Άνω των 65, Φοιτητές, Μαθητές)

Τιμή προπώλησης: 8,00 ευρώ 

Σημεία διάθεσης: Hotel ERMIS, Σίνα 2 και βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φτάνουν στο ταβάνι αλλά δεν φταίει αυτός.  Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Στο δικαστικό κλητήρα που καταφθάνει για να του κατάσχει τα πάντα και να τον συλλάβει, ο απελπισμένος οφειλέτης υποστηρίζει ότι ο λόγος που χρωστάει και δεν πληρώνει, που κρύβεται και λέει ψέματα είναι μια κατάρα η οποία στοιχειώνει το όνομα των Μπεζενόγλου! 

Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία της κατάρας του ονόματος που περνάει από γενιά σε γενιά. Από προπάππου σε παππού κι από πατέρα σε γιο. Μια κατάρα που ξεκινάει με μια γέννα στο χωριό, συνεχίζει με μια κηδεία στην πόλη και φτάνει μέχρι το ιδιαίτερο γραφείο του πρωθυπουργού για να καταλήξει στον καταχρεωμένο Μιχάλη του σήμερα, τελευταίο θύμα μιας παρεξηγημένης δυναστείας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]