Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. ...για τις δηλώσεις Πρέντζα και Α.Σ.Υ ....

 


Εν μέσω καύσωνα η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» και ο εκπρόσωπός της κ. Γεώργιος Πρέντζας είπαν να μας «δροσίζουν» λιγάκι με το «επαναστατικό» χιούμορ που τους χαρακτηρίζουν, και να κατακλύσουν τα τοπικά ΜΜΕ με βαρύγδουπες ανακοινώσεις για την «κατάντια» του ΠΓΝΙ… Γιατί μόνο ως «ανέκδοτο» μπορούν να χαρακτηριστούν τα λεγόμενα τους που κυκλοφορήθηκαν μέσω των σχετικών ανακοινώσεων. Όμως επειδή ο καύσωνας δεν επηρεάζει την κρίση των πολιτών, θα πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε κάποια τάξη…


Έχει η Α.Σ.Υ. και ο κ. Πρέντζας αποδείξεις για τα πρωινά χειρουργεία που κόβονται; Αν ναι ας τις καταθέσει στον Εισαγγελέα γιατί όντως πρόκειται για μέγα σκάνδαλο. Αν όμως δεν έχει, είναι το λιγότερο εκ του πονηρού να χρησιμοποιεί την προσαρμογή των λειτουργιών του ΠΓΝΙ στο πλαίσιο των καλοκαιρινών αδειών του Προσωπικού (αυτό γίνεται από ιδρύσεως του ΠΓΝΙ), χωρίς φυσικά να τίθεται στο οποιοδήποτε κίνδυνο η ασφαλής λειτουργία του Νοσοκομείου.


Γιατί η Α.Σ.Υ. και ο κ. Πρέντζας τεχνηέντως συσχετίζουν την πρωινή λειτουργία με την λειτουργία των απογευματινών; Τα απογευματινά είναι μια παράλληλη λειτουργία που όσοι εκ των Εργαζομένων επιθυμούν, συμμετέχουν εκτός ωραρίου εργασίας. Πως λοιπόν η απογευματινή λειτουργία επηρεάζει την πρωινή; Πραγματικά θα είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος οι αποδείξεις των όσων ισχυρίζεται η Α.Σ.Υ. και ο κ. Πρέντζας. Αυτές ας μας παρουσιάσουν και όχι όσα φαντάζονται.


Το πρόβλημα του Κλιματισμού στο ΠΓΝΙ είναι πρόβλημα που υφίσταται από ιδρύσεως. Οι δυσκολίες για την επίλυση του δεν είναι απλά οικονομικές αλλά άπτονται και υγειονομικών θεμάτων.


Από το 2018 ο διαγωνισμός προέβλεπε κλιματισμό για τους δύο τελευταίους ορόφους του κάθε κτηρίου αφήνοντας τους υπόλοιπους ορόφους εκτός, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει. Επίσης με την παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων ακυρώθηκε ο διαγωνισμός που περιλάμβανε αυτές τις εργασίες.  Όμως η Α.Σ.Υ. και ο κ. Πρέντζας ως συνήθως δεν βλέπουν ποτέ τις προσπάθειες που καταβάλλονται, γιατί απλά θέλουν μόνο προβλήματα ώστε να τα «καταγγέλλουν» και έτσι να βγαίνουν από την αφάνειά τους.


Αναφορικά με τον κ. Φλούδα και τη ΔΑΚΕ (αγαπημένο θέμα της Α.Σ.Υ.) γιατί αυτή η υποβίβαση; Συνήθως μας κατηγορούσατε για Διοίκηση του Νοσοκομείου… Τώρα γιατί μας βάλατε στη θέση του «αναπληρωτή Διοικητή»;;;; Αυτά λέτε και γι’ αυτό τα γραφόμενά σας μόνο ως «κρύα ανέκδοτα» μπορούμε να τα εκλάβουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]