Γιάννενα Νέα Εποχή:Η Δημοτική Αρχή ας πράξει τα αυτονόητα



Μόνο θλίψη προκαλεί η στάση της Δημοτικής Αρχής και η επιλογή της να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Την ώρα που όφειλε να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για τον ευπρεπισμό του εργοταξίου και για την προστασία των εργαζομένων από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, επιδίδεται σε κενούς λεονταρισμούς και άσκοπες αντιπαραθέσεις.

Στις ανακοινώσεις της απουσιάζει το πιο σημαντικό: Αποφεύγει να πει έστω και μία λέξη για την μη τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας στο εργοτάξιο. Ποιος έχει την ευθύνη για τις εικόνες της ντροπής; 

Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι αυτή που με τις επιλογές της κατά την προηγούμενη θητεία οδήγησε σε ένα τεράστιο αδιέξοδο την μεταφορά του εργοταξίου.

Πρώτα το χωροθέτησε και στη συνέχεια αδειοδότησε σε μικρή απόσταση άλλη επιχείρηση οδηγώντας έτσι το ζήτημα σε μακροχρόνια δικαστική αντιπαλότητα.

Σήμερα αντί να ξιφουλκεί εναντίον των άμεσων συνεργατών της, που είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, θα πρέπει να δουλέψει για λύσεις.

Παρέλαβε ένα εργοτάξιο πλήρως ευπρεπισμένο και σημαντικό ενισχυμένο με νέο εξοπλισμό.

Δυστυχώς δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε αυτά. Έστω και τώρα ας μεριμνήσει για τα αυτονόητα και ας δείξει ότι έχει την βούληση να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του εργοταξίου, των εργαζομένων αλλά και της πόλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]