Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Δίστρατο /Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Η Βασιλίτσα"[φωτό]


Πραγματοποιήθηκε χθες  με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Δίστρατο Κόνιτσας , με τον Πολιτιστικό  Σύλλογο του χωριού να εκφράζει  την βαθύτατη ευγνωμοσύνη  του  σε όλους όσοι  συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

  Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Διστράτου -"Η Βασιλίτσα" ευχαριστεί καταρχάς  το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για την εθελοντική του προσφορά και  την  υποστήριξη  από το Τμήμα της Αιμοδοσίας .  Επίσης, εκφράζει  την ευγνωμοσύνη  του στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ν. Κερκύρας Ι.Κ.Ε " SOUTH POLY MEDICAL UNIT P.S" που  παρείχε το ασθενοφόρο, εξασφαλίζοντας  έτσι την ασφάλεια όλων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης  καθώς και στον διασωστη-οδηγό και συγχωριανό τους ,  τον κ. Γιώργο Μάιπα για την πολύτιμη βοήθειά του. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί επίσης  θερμά την κοινότητα Διστράτου και τον πρόεδρο του χωριού   κ.Χρήστο Μάιπα  για τη συνεργασία και υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον  Αντιπεριφερειάρχη Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνο Κίτσιο,   για την παρουσία  του και τη στήριξή του στην εκδήλωσή  εθελοντικής αιμοδοσίας.


Τέλος  θερμές ευχαριστίες εκφράζονται   σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία. Η συνεισφορά   τους  είναι ανεκτίμητη και συμβάλλει στο να σωθούν ζωές,τονίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Βασιλίτσα".











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]