ΑΜΣ ΔΙΑΣ Ιωαννίνων :Χάλκινο μετάλλιο ....στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων !

 



   

Στην πόλη της Καρδίτσας και στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ’’ διεξήχθη  το τριήμερο 5-6-7 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων για το 2024. Ο ΑΜΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πιστός στο ραντεβού συμμετείχε με μια ομάδα εφτά αθλητών και αθλητριών, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κου Ανδρέα Μιμηγιάννη και έφτασε στην κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου με την Στύλιου Μαρία - Ελένη.

Επίσης μια ανάσα απο το βάθρο έφτασαν και οι Μιμηγιαννης Παντελής και Κλήμη Βασιλική οι οποίοι ητήθηκαν στον αγώνα των μεταλλίων.Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν οι: Αναγνωστόπουλος Βασίλης, Ντρούβας Άγγελος, Κίτσιος Μάριος και Ρούβας Νικόλαος.

Να σημειωθεί οτι οι νικητές των κατηγοριών απο το εν λόγω πρωτάθλημα θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα εφήβων - νενανίδων που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κορέα, το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ραντεβού τώρα στο 10ο TAEKWONDO SUMMER CAMP στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας 21-26 Ιουλίου το οποίο συνδιοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά απο το ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Στο φετινό επετειακό 10ο SUMMER CAMP αναμένεται να παρεβρεθούν πάνω απο 250 αθλητές με τους προπονητές και συνοδούς τους, απο το Ισραήλ, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ιταλία, Κόσσοβο, Γερμανία και φυσικά Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]