Λαϊκή Συσπείρωση Κόνιτσας – Είναι κριτήριο για την UNESCO η ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Γεωπάρκου;




Η πρόσφατη κατάπτωση του δρόμου στον Ασπροπόταμο στα Άρματα Κόνιτσας έρχεται να προστεθεί στις καταπτώσεις και τις ημιτελείς επεμβάσεις στο Εθνικό Δρόμο στα Μαστοροχώρια και τους ασυντήρητους και γεμάτους λακκούβες δρόμους. Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Κόνιτσας υπόσχονται άλλη μια φορά άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα και την ίδια ώρα φωτογραφίζονται με τους αξιολογητές της #UNESCO που ήρθαν να αξιολογήσουν την πορεία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου.


Είναι άξιο απορίας αν στα κριτήρια αξιολόγησης των Παγκόσμιων γεωπάρκων της #UNESCO παίζει κάποιο ρόλο η ποιότητα της ζωής των κατοίκων της περιοχής των πάρκων ή το μόνο που ενδιαφέρει είναι οι πινακίδες οι βιτρίνες οι βόλτες και τα φαγοπότια?


Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, να οργανωθούν και να διεκδικήσουν την άμεση αποκατάσταση και ασφαλή λειτουργία του δρόμου.


Απαιτούμε από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Δημοτική Αρχή Κόνιτσας:



Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσουν άμεσα όλα τα αναγκαία έργα για την ασφαλή διάνοιξη του δρόμου και την μόνιμη λύση στο πρόβλημα.


Να παρθούν τα αναγκαία μέτρα για σύγχρονο και ασφαλές επαρχιακό οδικό δίκτυο και σε όλες τις περιοχές του δήμου Κόνιτσας πριν κινδυνέψει καμία ζωή!


Λαϊκή Συσπείρωση Κόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]