Μεγάλη Επιτυχία για το "Zagori Greveniti Bike 2024 by P&I"




 


Ο Δήμος Ζαγορίου και η P&I ανακοινώνουν με χαρά την επιτυχή ολοκλήρωση του 6ου Ποδηλατικού Αγώνα "Zagori Greveniti Bike 2024 by P&I", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Ο αγώνας, αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου, προσέλκυσε πάνω από 200 συμμετέχοντες, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μια πανέμορφη διαδρομή 82 χιλιομέτρων με 1750 μέτρα υψομετρικής διαφοράς.


 


Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, και όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τιμώντας με τον τρόπο τους την ιστορική μνήμη των χωριών που καταστράφηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συμμετέχοντες καθώς και οι θεατές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία. Τα απομακρυσμένα χωριά του Ανατολικού Ζαγορίου έσφιζαν από ζωή την ημέρα εκείνη, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.



 


Η P&I, με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Βασιλείου Τριάδη, προσέφερε κορυφαία έπαθλα συνολικής αξίας 70.000€. Οι τρεις πρώτοι νικητές και η πρώτη γυναίκα έλαβαν τα εξής έπαθλα:


 



1ος: Περικλής Ηλίας - 10.000€ και ένα iPad Pro αξίας 1.500€


2ος: Μίλτος Γιαννούτσος - 5.000€ και ένα iPad Pro αξίας 1.500€


3ος: Νικηφόρος Αρβανίτου - 2.500€ και ένα iPad Pro αξίας 1.500€


Πρώτη γυναίκα: Βαρβάρα Φασόη - 2.500€ και ένα iPad Pro αξίας 1.500€


 


Επιπλέον, οι 150 πρώτοι έλαβαν κράνος αξίας 260€, ενώ τρεις τυχεροί συμμετέχοντες κέρδισαν από ένα iPad Pro αξίας 1.500€ ο καθένας μέσω κλήρωσης.


 



Σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και στους θεατές, προσφέρθηκαν φαγητό, καφέδες και αναψυκτικά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα, στα παραδοσιακά καφενεία στο Χάνι Γρεβενιτίου, δημιουργώντας μια φιλόξενη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]