ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΕΛΕΝΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δολοφονία στην Περίβλεπτο /Κάτοικος του χωριού :Ηταν πολύ καλή και ήσυχη γυναίκα η 62χρονη [φωτό]

  νεότερη ενημέρωση /14:17 Σύμφωνα με  νεότερες πληροφορίες ομολόγησε ο    36χρονος ανιψιός    τη δολοφονία της 62χρονης θείας του στο χωριό Περίβλεπτος Ιωαννίνων .

" Ηταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη .Εκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της   για καφέ και κουβέντα" , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου ,το χωριό όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί η  άτυχη  γυναίκα με τραύματα από κυνηγετικό όπλο .



Οπως είπε   ο  κάτοικος η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο  χωριό  τα  τελευταία 2 περίπου χρόνια καθώς ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .

Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ, σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .

Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά  στο σπίτι της 62χρονης  ούτε  άκουσε κάποιον πυροβολισμό ,όπως σημείωσε .

"Ολοι μας είμαστε συγκλονισμένοι  είπε και απορούμε  ποιος  μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε το κακό   αυτής της γυναίκας "ανέφερε .




                                                    το όχημα του 36χρονου που  βρισκόταν έξω από το σπίτι για μέρες μετά από τροχαίο ατύχημα με ζώο ,απομακρύνθηκε από γερανό της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]