ΛA.ΣΥ Κόνιτσας: Έλλειψη νερού στην κοινότητα Δροσοπηγής – Δήμαρχος Κόνιτσας & αρμόδιος αντιδήμαρχος «νίπτουν τας χείρας τους»

 


Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης Τάκης Σδούκος επικοινώνησε ως οφείλει με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στην συνέχεια με τον Δήμαρχο της Κόνιτσας σχετικά με το πρόβλημα της έλλειψης νερού στην κοινότητα Δροσοπηγής.


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, υπάρχουν διαρροές και κάποιες υδρομαστεύσεις δεν είναι συνδεμένες με το δίκτυο. Η δε αντλία δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και ούτε έχει ελεγχθεί η ποσότητα της παροχής νερού από την γεώτρηση.


Ο μεν αρμόδιος αντιδήμαρχος αφού αμφισβήτησε το ενδιαφέρον της Λαϊκής Συσπείρωσης, απάντησε πως έχει συντηρήσει την γεννήτρια και την αντλία και δεν πως μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο.


Ο δε δήμαρχος αν και δήλωσε ενήμερος για το πρόβλημα, μετέφερε την ευθύνη στην ανομβρία και στην κακή διαχείριση του νερού από τους κατοίκους της Δροσοπηγής.


Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Δροσοπηγής αγωνιούν και οι 3 επαγγελματίες της Δροσοπηγής περιμένουν με αγωνία να δουλέψουν αυτές τις λίγες μέρες του έτους και να ισοφαρίσουν την χασούρα της χρονιάς, ο δήμος Κόνιτσας βρίσκει με μεγάλη ευκολία λύσεις για πανάκριβες μουσικές εκδηλώσεις και τραπεζώματα μαζί με την μητρόπολη αλλά «νίπτει τας χείρας του» για τις ελλείψεις του νερού πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών στους κατοίκους της Δροσοπηγής.


Επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες απαιτούμε από την διοίκηση του δήμου Κόνιτσας να βρει και να εφαρμόσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της Δροσοπηγής και να εγγυηθεί για αυτό, ώστε οι κάτοικοι του χωριού που όλο τον χρόνο πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη, να αποφασίσουν να έρθουν στο χωριό.


Δημήτρης Σδούκος

Δημοτικός Σύμβουλος

Λαϊκή Συσπείρωση Κόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]