Ιωάννινα /Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση «Πλανωδίες»

 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση «Πλανωδίες» από το καλλιτεχνικό σωματείο Χοροτέχνες – Συντροφιά Λαϊκού Ήθους, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ.

Η αγάπη και το πάθος χορευτών, μουσικών, ηθοποιών, τεχνικών, εθελοντών και θεατών δημιούργησε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα συγκίνησης κι ενθουσιασμού, που συνεπήρε όλους του παρευρισκομένους στη μαγεία της λαϊκής μούσας.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος και την ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου, οι Χοροτέχνες απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στους πολυάριθμους χορηγούς και στην Περιφέρεια Ηπείρου, που στήριξαν έμπρακτα την υλοποίηση της παράστασης, αλλά και στους δεκάδες εθελοντές που προσήλθαν αθρόα κι ανιδιοτελώς, συνδράμοντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη έκβαση ενός απαιτητικού πολιτιστικού εγχειρήματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης «Οι Μακδνοί» για την ευγενική παραχώρηση ενδυμασιών, για την εθελοντική οργανωτική υποστήριξη και για την κοινοποίηση της εκδήλωσης στην πόλη της Κοζάνης, με αποτέλεσμα της έλευση ενός γεμάτου λεωφορείου από την Κοζάνη στα Ιωάννινα.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε από καρδιάς, για την ευγενική παραχώρηση ενδυμασιών τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Αιμοδοτικό Σύλλογο Κουτσελιού, την Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού «Έκνευσις» Κ. Νικολαΐδη, τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Λούτσα» Ιωανίνων.

Τέλος, ένα θερμό «χειροκρότημα» ανταποδίδουν οι Χοροτέχνες στο κοινό της παράστασης Πλανωδίες, το οποίο γέμισε το υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ. με την ανεπανάληπτη ενέργεια και τον ενθουσιασμό του!

Εις το επανιδείν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]