Ιωάννινα/Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανθρωποκτονία στην Περίβλεπτο


Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες   περί ανθρωποκτονίας της 62χρονης ημεδαπής που βρέθηκε σήμερα   νωρίς το πρωί νεκρή μέσα στο σπίτι της   στο χωριό Περίβλεπτος Ιωαννίνων ,με τραύματα από κυνηγετικό όπλο .Στο σημείο έσπευσε  ιατροδικαστής και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις .
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ανιψιός της που ήταν αυτός που βρήκε τη γυναίκα νεκρή  καταθέτει στην αστυνομία ενώ αναμένεται να καταθέσουν και άλλα άτομα προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 62χρονης γυναίκας.Σημαντικές θα είναι και οι καταθέσεις περιοίκων σχετικά με το αν έπεσε στην αντίληψή τους  ο πυροβολισμός ή κάποια φασαρία. .Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος της 62χρονης φέρεται να επήλθε το τελευταίο 24ωρο .Ο ακριβής χρόνος θα φωτιστεί από την ιατροδικαστική εξέταση .
Σημειώνεται ότι ο ανιψιός της   που διαμένει σε άλλη περιοχή των Ιωαννίνων την επισκέπτονταν συχνά το τελευταίο διάστημα  προκειμένου να τη  βοηθήσει σε κάποιες εργασίες που έκανε η γυναίκα στην οικία της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]