Ιωάννινα/Με μεγάλη επιτυχία οι Φωνές Ηπειρωτών στην Πασχάλειο Σχολή στο Καπέσοβο!


 Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στην Πασχάλειο Σχολή στο Καπέσοβο η Θεατρική Παράσταση Φωνές Ηπειρωτών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καπεσόβου  ''Αλέξης Νούτσος''.

Οι κάτοικοι του Καπεσόβου αλλά και αρκετοί επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή,  για 60' μέσα από τις ιστορίες του Νικόλαου Ζωσιμά, της Ελένης Τοσίτσα, του Γεωργίου Χατζή Πελλερέν, του Νισήμ Λεβή και της Αγγελικής Παπάζογλου ταξίδεψαν στα Γιάννενα και την Ήπειρο μιας άλλης εποχής...


Οι συντελεστές της παράστασης ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καπεσόβου ''Αλέξης Νούτσος'' για την φιλοξενία της παράστασης στην Πασχάλειο Σχολή και την όμορφη συνεργασία για την προετοιμασία της εκδήλωσης, αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Επόμενος σταθμός για την παράσταση Φωνές Ηπειρωτών η Βίτσα Ζαγορίου το Σάββατο  Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βίτσας.


Ταυτότητα Παράστασης


Η Αγγελική Παπάζογλου, ο Γεώργιος Χατζής Πελλερέν, η Ελισάβετ Καστρισόγια, ο Νικόλαος Ζωσιμάς, η Ελένη Τοσίτσα και ο Νισήμ Λεβή επιστρέφουν για λίγο στον τόπο που αγάπησαν για να μας αφηγηθούν τη ζωή τους και να μας θυμίσουν τις υποχρεώσεις μας απέναντι τους και απέναντι στον τόπο μας…


Ταυτότητα Παράστασης


Κείμενο – σκηνοθεσία Παναγιώτης Γεωργούλας.


Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): 


Βίβιαν Βλάχου (Ελισάβετ Καστρισόγια), 


Παναγιώτης Γεωργούλας (Νικόλαος Ζωσιμάς), 


Σοφία Σιώζιου (Ελένη Τοσίτσα), 


Μάριαμ Γκαρανάτση (Γεώργιος Χατζής Πελλερέν), 


Απόστολος Τζίμας (Νισήμ Λεβή), 


Κατερίνα Στεφάνου (Αγγελική Παπάζογλου).


Μουσικές παρεμβάσεις: Χριστίνα Ευαγγέλου


Σχεδιασμός Αφίσας: Χρήστος Λέντζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]