ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ) για το πρόστιμο αφισοκόλλησης στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων



Καταγγέλλουμε την προσπάθεια επιβολής  προστίμου από τη δημοτική αρχή  στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, με την κατηγορία της ¨εκτεταμένης αφισορρύπανσης¨. Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση δίωξης της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που με πρόσχημα την καθαριότητα, το σύστημα επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να φιμώσει κάθε πολιτική άποψη που διαφωνεί με την κυρίαρχη πολιτική. Είναι πολλά τα παραδείγματα προστίμων, διώξεων και καταστολής ιδίως των δυνάμεων που αναφέρονται στην αριστερά, υπερασπίζονται τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, προπαγανδίζουν την οργανωμένη αντίσταση και πάλη και διακηρύσσουν τις κομμουνιστικές ιδέες.  Η επιβολή προστίμων αποτελεί άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα του συστήματος, ενάντια στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες. Η βίαιη καταστολή των αγώνων που ξεσπούν, το χτύπημα των διαδηλώσεων, οι διώξεις  όσων αγωνίζονται για δικαιώματα τους, η συνολικότερη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής, αποτελεί για το σύστημα απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση στο λαό και την εργατική τάξη.

Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους δεν πείθουν κανέναν, όταν εξαντλούνται στις αφίσες και τα πανό των πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων. Πιστοί υπηρέτες του συστήματος, κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στην καταστροφή και την καταλήστευση του φυσικού πλούτου για την εξυπηρέτηση της κερδοφορίας των καπιταλιστών. Τηρούν σιγήν ιχθύος όταν τα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών απειλούν  μέχρι και με πυρηνικά.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον προοδευτικό και δημοκρατικό λαό των Ιωαννίνων να καταδικάσει την αντιδημοκρατική πρακτική της Δημοτικής Αρχής, να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]