Επέμβαση για αποκατάσταση βλάβης δικτύου ύδρευσης στα φανάρια Βουνοπλαγιάς - Ελεούσας και ρύθμιση – εκτροπή κυκλοφορίας


-Για την αποκατάσταση της διαρροής, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις επιχειρήσεις - ιδιώτες που υδροδοτούνται από το δίκτυο του ΣΥΔΛΙ παραπλεύρως της ΕΟ Ιωαννίνων - Κόνιτσας από το μνημείο (θέση Μύττικας Ελεούσας), κόμβος Λαψίστας, έως την τάφρο, την Πέμπτη 22 - 08 - 2024 από ώρα 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Στα φανάρια Βουνοπλαγιάς - Ελεούσας, κάθετα από Βουνοπλαγιά προς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας λίγο πριν το φανάρι, παρουσιάστηκε σοβαρή απρόβλεπτη  βλάβη σε κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ με μεγάλη διαρροή ύδατος. Για την επισκευή της  βλάβης και λόγω ότι ο αγωγός διέρχεται στη μέση της οδού, μεταξύ νησίδας και  πεζοδρομίου, απαιτείται εκσκαφή στο οδόστρωμα και διακοπή της κυκλοφορίας στη μία  λωρίδα, κάθετα από Βουνοπλαγιά προς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας. 

Θα κάνουμε επέμβαση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εκσκαφές και εργασίες  για την αποκατάσταση της βλάβης από τα συνεργεία του Συνδέσμου σύμφωνα με τη  συνημμένη Μελέτη Σήμανσης. 

Η ρύθμιση – εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνει την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 από  ώρα 9.00 πμ έως 14.00 μμ. 

Θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στα φανάρια από Βουνοπλαγιά προς την Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας και Ελεούσα. Η κυκλοφορία από Βουνοπλαγιά προς την Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας και Ελεούσα, θα διεξάγεται με εκτροπή με σχετική σήμανση α)  στη Βλαχόστρατα, στον κόμβο Ολυμπιάδα- Καρδαμίτσια προς την περιφερειακή, β) στη  πλατεία Βουνοπλαγιάς στο Νηπιαγωγείο με κυκλική αναστροφή στην πλατεία. 

Θα καταβληθούνε προσπάθειες να ολοκληρωθεί η βλάβη και να παραδοθεί ο δρόμος  σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό. Η πλήρης αποκατάσταση της τομής και ασφάλτου  θα πραγματοποιηθεί άμεσα τις επόμενες μέρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]