Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιωαννίνων :Τους επιστρέφουμε το πρόστιμο .....




Τον λαγό της μεγαλοεργοδοσίας της πόλης μας, επέλεξε για άλλη μια φορά να κάνει η δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με το πρόστιμο για ρύπανση, αφισοκόλληση κτλ στο Εργατικό Κέντρο.


Την ενοχλεί η δράση του Εργατικού Κέντρου και των ταξικά προσανατολισμένων σωματείων, που με τον αγώνα τους, συσπειρώνουν χιλιάδες κόσμου, όπως φάνηκε και στις πρόσφατες εκδηλώσεις στους Αμπελόκηπους (εκδήλωση αλληλεγγύης) και στο Άλσος (παιδική γιορτή).


Την ενοχλεί γιατί εμείς οι εργαζόμενοι διεκδικούμε μια πόλη πραγματικά καθαρή και όχι πνιγμένη στα σκουπίδια, των οποίων η αποκομιδή γίνεται όποτε και όπου συμφέρει τους μεγαλοεργολάβους καθαριότητας.


Πάει πολύ να μιλάει για ρύπανση η δημοτική αρχή, την ίδια ώρα που τα σχολεία που προσεχώς θα ανοίξουν και θα υποδεχτούν τα παιδιά μας, είναι κακοσυντηρημένα, δεν έχουν μόνιμο προσωπικό καθαριότητας και θυμίζουν, επιεικώς, τρώγλες. Που ενώ πληρώνουμε πανάκριβα τιμολόγια νερού, το δίκτυο ύδρευσης είναι σε άθλια κατάσταση, με νερό αμφίβολης ποιότητας και με περιοχές ολόκληρες να μένουν κατακαλόκαιρα χωρίς ύδρευση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη υγιεινή και την καθαριότητα. Που τα φρεάτια είναι βουλωμένα και γειτονιές πλημυρίζουν με μια μπόρα, που δεν υπάρχουν ούτε τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα. Που οι δρόμοι της πόλης θυμίζουν χωράφια, ειδικά εκείνοι που βρίσκονται στις λαϊκές γειτονιές, ακριβώς γιατί δεν θεωρούνται «επιλέξιμα έργα», αφού δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του «τουριστικού προϊόντος» που εκπροσωπεί η Δημοτική Αρχή.


Πάει πολύ να κουνάει το δάκτυλο και να μιλάει υποκριτικά για ρύπανση η δημοτική αρχή, που χαρατσώνει με τεράστια δημοτικά τέλη τους εργαζόμενους, ενώ όχι μόνο δεν έχει φτιάξει ούτε μια παιδική χαρά, αλλά έχει αφήσει και τις όποιες υπάρχουσες, να είναι ακαθάριστες, ασυντήρητες  και σε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών, κατάσταση.


Εμείς οι εργαζόμενοι, με το σωματείο μας και το Εργατικό Κέντρο, τους επιστέφουμε το πρόστιμο! Ας το βρουν στα εκατομμύρια των προστίμων, που χάρισε ο δήμος στις δύο εταιρείες εμφιάλωσης…        




ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]