Ήταν μία υπέροχη μουσική βραδιά με τους Παντελή Θαλασσινό - Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην αρχαία Πασσαρώνα

 


Μια αξέχαστη μουσική βραδιά χάρισαν ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης στο πολυπληθές κοινό όλων των ηλικιών, που το βράδυ του Σαββάτου ανηφόρισαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.  


Ο Δήμος Ζίτσας με αφορμή τον καθιερωμένο  εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας διοργανώνει κάθε χρόνο μουσική εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στην Ακρόπολη Μεγάλου Γαρδικίου.

«Μια εκδήλωση που η μοναδικότητα του χώρου υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού και η ανταπόκριση του κόσμου την έχουν καταστήσει θεσμό, αλλά και την κορωνίδα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Μπαλάφα καλωσορίζοντας τους καλλιτέχνες και το κοινό.  



Στο δίωρο και πλέον μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε, ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός με τον σπουδαίο συνθέτη και κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη ερμήνευσαν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοϊζο κ.α. 

Οι δύο καλλιτέχνες με τις μοναδικές ερμηνείες και τις κιθάρες τους, στο μαγευτικό σκηνικό που δημιούργησε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ταξίδεψαν το κοινό σε μουσικές και τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και μας συντροφεύουν μια ζωή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]