Αλβανία/Πρώην υποψήφιος βουλευτής λυποθύμισε μετά από συμπλοκή σε κλαμπ κατά τη διάρκεια συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού /Ολα ξεκίνησαν από μία σαμπάνια


 Άγριος καβγάς με την εμπλκοκή αρκετών ατόμων έλαβε χώρα σε κλαμπ στην Παλάσα της Αλβανίας , το βράδυ της 24ης Αυγούστου ,όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και σύμφωνα με την Αστυνομία της Χειμάρρας  είναι και ένας πρωην  υποψήφιος  βουλευτής (Α.Κ)  ο οποίος κατά τη διάρκεια του καβγά μετά από επίθεση με διάφορα αντικείμενα λυποθύμησε κα έπεσε στο έδαφος .

Το εν λόγω άτομο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία καθώς έχει εμπλακεί και σε άλλα  ανάλογα συμβάντα .

Πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι και όταν βρέθηκε στην Αλβανία θέλησε με την παρέα του να πάει στο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός .Η αφορμή του καβγά ήταν μία διαμάχη για  μία σαμπάνια σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα .Αυτό ήταν αρκετό  για  να εμπλακούν οι παρευρισκόμενοι σε  δύο τραπέζια σε μαζική  άγρια συμπλοκή.

Στο βίντεο μάλιστα που δημοσιεύει το  oranews.tv φαίνεται ο σερβιτόρος να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον πρώην  υποψήφιο βουλευτή ρίχνοντάς του νερό στο πρόσωπο για να ανακτήσει τις αισθήσεις του .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές    ο πρώην υποψήφιος βουλευτής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου .

Το ΑΤ Χειμάρρας μετά τις ταυτοποιήσεις κήρυξε καταζητούμενους  δύο άτομα από τα Τίρανα και ένα από το Δυρράχιο  τα οποία   ταυτοποιήθηκαν μέσω του οπτικού  υλικού από τις κάμερες ασφαλείας .Πρόκειται για τα  άτομα που χτύπησαν τον πρώην υποψήφιο βουλευτή , στις εκλογές του 2021.

πληροφορίες oranews.tv  δείτε βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]