Η καρδιά της Ογκολογικής Νοσηλευτικής της Ελλάδος θα "χτυπήσει" στα Ιωάννινα 1-3 Νοεμβρίου

 


Η καρδιά της Ογκολογικής Νοσηλευτικής της Ελλάδος θα χτυπήσει δυνατά στα όμορφα  Ιωάννινα το τριήμερο 1,2,3 Νοεμβρίου του 2024, στο 11οΠανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής  Ογκολογίας. Ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών  Ελλάδος, το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα Νοσοκομεία της  Περιφέρειας Ηπείρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν αυτό το κορυφαίο για την  Ογκολογική Νοσηλευτική Επιστήμη, συνέδριο. 

Οι συνεχείς εξελίξεις στην Ογκολογία και οι αυξανόμενες ανάγκες στον χώρο της υγείας  απαιτούν η παρεχόμενη ογκολογική νοσηλευτική φροντίδα να βασίζεται σε τεκμηριωμένες  πρακτικές. Οι επιστημονικές αυτές εκδηλώσεις συμβάλλουν σημαντικά στην απόκτηση νέας  γνώσης, διευρύνουν τους επιστημονικούς ορίζοντες, ευαισθητοποιούν όλους τους  επαγγελματίες υγείας, προάγουν τη διεπιστημονική και διεπαγγελματική επικοινωνία,  οδηγώντας σε βελτίωση της ποιότητας φροντίδας υγείας στους ογκολογικούς ασθενείς.  

Πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, της διεπιστημονικότητας και  της αλληλοϋποστήριξης, σας περιμένουμε όλες και όλους σε αυτή την τόσο σημαντική για την  περιοχή μας εκδήλωση. 


Δημήτριος Τζιάλας, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 

Ελευθερία Τζαμάκου, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]