Με επιτυχία τα "10α Εν Νικοπόλεια Άκτια"-Δεκάδες αθλητές έτρεξαν και κολύμπησαν στην Πρέβεζα-



Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει το βράδυ με τη συναυλία του Γιάννη Κούτρα 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες  δρόμου και κολύμβησης  για  τα 10α Εν Νικοπόλεια Άκτια που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία  με την Εφορεία Αρχαιοτήτων και αθλητικά σωματεία της περιοχής το Σαββατοκύριακο.

Μια διήμερη  γιορτή για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που θα ολοκληρωθεί  σήμερα το βράδυ με τη συναυλία του καλλιτέχνη Γιάννη Κούτρα στις 8.30 το βράδυ, στην Πλατεία Ανδρούτσου, με ελεύθερη είσοδο. 

Δεκάδες δρομείς από  όλες τις ηλικίες το απόγευμα του Σαββάτου συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου των 10χιλ με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο της Νικόπολης, των  5χιλ με αφετηρία την Λ.Ιωαννίνων και 1 χιλ. με αφετηρία το κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης, ενώ όλοι οι δρομείς είχαν σημείο τερματισμού την Πλ.Ανδρούτσου όπου και χειροκρότηθηκαν θερμά  από τον κόσμο.


Το πρωί της Κυριακής διεξήχθησαν οι αγώνες κολύμβησης 25m, 300m  1000m  για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές με αφετηρία και σημείο  τερματισμού τον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Πρέβεζας.

Tις απονομές μεταλλίων και κυπέλλων ανά κατηγορία τόσο στους  αθλητές δρόμου όσο και  κολύμβησης  έκαναν μεταξύ  άλλων  η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αϊδώνη , οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Κοκκίνης, Λεωνίδας Αργυρός, Φώτης Ζέρβας και Χρήστος Μάκης,  εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της περιοχής κ.α με τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Τέλος να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν  η συμβολή των εθελοντών , της αστυνομίας, του Λιμενικού , του ΕΚΑΒ  αλλά και των χορηγών για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]