Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ....20-22 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα


 Η διοργάνωση της 16ης Ηπατο-Γαστρεντερολογικής Εκδήλωσης από το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) και την  Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων υπό την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Γαστρεντερολογίας κ. Δημητρίου Χριστοδούλου αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό συνέδρων από όλη την Ελλάδα στα Ιωάννινα στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2024. Στόχο έχει, την επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας. Θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. 


Η έναρξη των εργασιών την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο «Grand Serai» θα γίνει με την ενότητα της Παθολογίας υπό την επιστημονική ευθύνη των Α’ & Β’ Παθολογικών Κλινικών του ΠΓΝΙ ενώ στη συνέχεια στο επίκεντρο του προγράμματος θα τεθούν τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Εναρκτήρια Ομιλία, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στις 20.30 από τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων καθηγητή κ. Γεώργιο Παπαθεοδωρίδη και θέμα: «Η μεταμόσχευση ήπατος στη χώρα μας σήμερα». Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πλούσια θεματολογία με αντικείμενο τις παθήσεις του πεπτικού σωλήνα, του παγκρέατος, των χοληφόρων οδών και του ήπατος και θα δοθεί έμφαση στην ενδοσκοπική διαγνωστική και θεραπευτική προσπέλαση των νοσημάτων αυτών. 

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με πλούσιο πρόγραμμα και με ειδικό σεμινάριο για τους Νοσηλευτές. 


Χορηγούνται 20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ηπείρου η συμμετοχή είναι δωρεάν.



Website: http://inepig-ioannina.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]