" Καλησπέρα και καλή βραδιά" /Παρουσίαση της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά ,Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ,Πολυχώρος Αγορά, Ιωάννινα

 


Γράφει ο Χρήστος Στεφάνου*

Ο αποθανών αγαπημένος καλλιτέχνης Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους και θαυμαστές στα Ιωάννινα και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, όπου κάθε καλοκαίρι έκανε ζωντανές εμφανίσεις για το κοινό του, συνδυαζόμενες με διακοπές του ιδίου και των μελών της οικογένειας του.

Με μεγάλη χαρά περιμέναμε όλοι οι φίλοι και θαυμαστές του, την έκδοση του βιβλίου με τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά από το συγγραφέα Θάνο Κανούση και τις εκδόσεις Ταξιδευτής, με γενικό τίτλο " Καλησπέρα και καλή βραδιά" , γνωστή σε όλους μας ατάκα στην έναρξη του προγράμματος ζωντανά στη πίστα του Βασίλη Καρρά, πριν από μερικούς μήνες που είδε το φως της κυκλοφορίας και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο κοντεύοντας να φτάσει τη 10η μέχρι τώρα έκδοση.

Στο βιβλίο αποκαλύπτονται άγνωστες πηγές της ζωής του λατρεμένου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά, από το ξεκίνημα της καριέρας του, μέχρι τις τελευταίες ώρες της ζωής του στο νοσοκομείο.

Είμαι στην ευχάριστη θέση ως θαυμαστής και φίλος του Βασίλη Καρρά όλα τα χρόνια της καριέρας του, να σας ανακοινώσω τη παρουσίαση του βιβλίου στη πόλη των Ιωαννίνων τη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στο πολυχώρο Αγορά, από το συγγραφέα Θάνο Κανούση και τις εκδόσεις Ταξιδευτής, που θα βρίσκονται μαζί μας, για μια βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον Άνθρωπο και Καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά. Μια βραδιά συγκίνησης αλλά και χαράς ταυτόχρονα. Όλοι οι θαυμαστές του από τη περιοχή των Ιωαννίνων και τις γύρω περιοχές, θα βρίσκονται εκεί, να τιμήσουν τη μνήμη του. Νεότερα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές σε λίγες μέρες.


*Στεφάνου Χρήστος 

Φίλος και θαυμαστής 

Βασίλη Καρρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]