ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 15 ΧΡΟΝΙΑ!

Εγκαινιάζεται αύριο η 10η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας

 


Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η  10η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας, μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τη Βορειοδυτική και Δυτική Ελλάδα, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου ΑΔΑΕ-ΟΤΑ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 19:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, το οποίο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα για να προσφέρει καλύτε-ρες συνθήκες για τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Η φετινή Έκθεση καταλαμβάνει έκταση περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η πληρότητα από επιχειρήσεις και φορείς αγγίζει το 100%, όπως και η πληρότητα στην Εμποροπανήγυρη. Συμμετέχουν επιχειρήσεις από την Άρτα, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και όλη τη χώρα. 

Για το χώρο του Λούνα παρκ επιλέχθηκαν μόνο τα παιχνίδια εδάφους με ενεργές πιστοποιήσεις, κατόπιν ελέγχου των ενδιαφερόμενων προ της εγκατάστασης. Ο χώρος των παιχνιδιών για τα  παιδιά θα  έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και έχουν επιλεγεί να εγκατασταθούν για πρώτη φορά παιχνίδια νεότερης τεχνολογίας. Το άνετο πάρκινγκ  θα παραμένει ανοιχτό στις ώρες λειτουργίας της   για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Η Πανελλήνια Έκθεση καθώς και η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν έως τις 3 Ο-κτωβρίου και παράλληλα θα πραγματοποιούνται happenings, μουσικές σκηνές και θεατρική παράσταση. 

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι ως εξής: 10:00 το πρωί με 14:00 το μεση-μέρι και 17:00 το απόγευμα με 22:30 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο, 10:00 το πρωί με 23:00 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]