Διάκριση 2 αθλητών του Συλλόγου Εδαφοσφαίρισης Ιωαννίνων σε διεθνές τουρνουά στην Ουγγαρία!

Δυο αθλητές του συλλόγου Εδαφοσφαίρισης Ιωαννίνων συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά στην Ουγγαρία (29-8 έως 1-9-2024) ( https://balatonpetanquefestival.hu/ ) , στην περιοχή της λίμνης Μπάλατον με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του αθλήματος , μεταξύ των οποίων και των παγκόσμιων πρωταθλητών!  Οι αθλητές του συλλόγου Γιώργος Φλώρος και Φεβρωνία Γιαννώρου κατέλαβαν την 4η θέση στις mixed ντουμπλέτες εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογό μας , αλλά και την ελληνική εδαφοσφαίριση και την ομοσπονδία μας .Πολλά συγχαρητήρια !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Φεστιβάλ Balaton Pétanque  

BPF: Pétanque Πολιτισμός Αθλητική Φιλία Ειρήνη  

BPF = Εκπληκτικοί άνθρωποι από 14 χώρες, υψηλής ποιότητας πετάνκ, υψηλής ποιότητας,  συναρπαστικοί, καλή διάθεση αγώνες. Οι μαραθώνιοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν για  τέσσερις ημέρες σε δύο σημεία με τη συμμετοχή 350 παικτών. Φανταστική  αθλητικοτουριστική αίσθηση στο κλείσιμο της σεζόν στη λίμνη Balaton.  

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας, για την φιλία σας, και συγχαρητήρια στους  νικητές.  

Ευχαριστούμε, Csaba Latorcai, Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Χωρικής  Ανάπτυξης, Κοινοβουλευτικό Υπουργό Εξωτερικών - που είναι και φέτος Γενικός Προστάτης  του BPF, που μας τιμήσατε με την επίσκεψή σας!  

Χάρη στην τοπική αυτοδιοίκηση του Szigliget και του Dániel Balassa. και στο κάστρο  Festetics, Keszthely, που μας παραχώρησε και φέτος τις υπέροχες τοποθεσίες.  

Ευχαριστούμε το Badacsony-Tördemic Folk Dance Ensemble για το υψηλής ποιότητας σόου,  που θάμπωσε τους ξένους καλεσμένους μας με την παράστασή τους στην ουγγρική βραδιά  που συνδέθηκε με τα επίσημα εγκαίνια!  

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Tesco Tapolca, Hotel Bonvino Wine & Spa, Vastag  Ceramics για την προσφορά τους στο φεστιβάλ μας!  


Ευχαριστούμε τον διεθνή διαιτητή Mamino Claudio, προεδρικό μέλος του FIPJP, για την  επίβλεψη των αγώνων!  

Ευχαριστούμε την ομάδα Boulenciel για την συνεργασία!  

Προς τους παίκτες: Bruno le Boursicaud 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Remy Galleau  και πολλαπλός πρωταθλητής Γάλλος, πρεσβευτής της Boulenciel, Tanguy Penin, ο πιο  διάσημος πρεσβευτής του pétanque στον κόσμο, Nicolas Le Gros, Joel Malatesta, Kevin  Laqueuvre για τη συμμετοχή και τα χαρούμενα λεπτά τους. Αντιπροσωπεύουμε ένα  υψηλότερο επίπεδο μαζί σας!!  

Αποτελέσματα 

29 Αυγούστου - Τριπλέτες 

Tanguy Penin, Nicolas Le Gros, Joel Malatesta  

Bruno the Boursicaud, Remy Galleau, Kevin Laqueuvre  

Callum Stewart, Laurent Pellaton, Geoffroy Buffetrille 

Benedek B ús, Károly Gál, Zoltán Kovács  

30 Αυγούστου - Ατομικό 

Remy Galleau 

Tanguy Penin 

Robbie Stronach

Do ğukan Da Dao olu 

31 Αυγούστου - Duplett 

Joel Malatesta, Kevin Laqueuvre  Bruno the Boursicaud, Remy Galleau Tanguy Penin , Nicolas The Big. Benedek Bús , Ugo Steennott  

1η Σεπτεμβρίου - Mix duplett Shirley Legge, Robbie Stronach  Rita Havasi, Tanguy Penin  

Niklósné Süle, Joel Malatesta 

Φεβρωνία Γιαννόρου, Giorgos Floros  Και του χρόνου μαζί σας στο ίδιο μέρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]