Γερουλάνος :Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα: Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ



Παύλος Γερουλάνος - Διαδικτυακή Συνάντηση
Σήμερα, Τρίτη (όπως και τότε) 3 Σεπτεμβρίου 2024, ανήμερα της επετείου των 50 ετών, από την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα μιλήσω στις 12 το μεσημέρι σε μεγάλη διαδικτυακή συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς μου, στην Ελλάδα και στον απόδημο Ελληνισμό, με τίτλο «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα: Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ».



Θα παρουσιάσω το σχέδιό μου και τα συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας, ξανά, στις επόμενες εθνικές εκλογές. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε από εδώ: https://pavlosyeroulanos.liveon.tech/

instatwitterfacebooktiktokViberwebsite

‍Copyright © 2022 Πολιτικό Γραφείο Παύλου Γερουλάνου, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. 

Η διεύθυνσή μας είναι: Πολιτικό Γραφείο Παύλου Γερουλάνου, Κολοκοτρώνη 3, 2ος όροφος

Αθήνα 105 62 Greece

 

Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε αυτά τα Emails;
Μπορείτε να απεγγραφείτε ‍ ‍από τη λίστα μας.


Εμπιστευτική Αλληλογραφία:

 

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο κείμενο, και σε ενδεχόμενα συνημμένα αρχεία της αλληλογραφίας, έχουν χαρακτήρα εμπιστευτικό και προορίζονται για αποκλειστική χρήση του νόμιμου παραλήπτη. Αν έχετε λάβει το παρόν από λάθος, παρακαλούμε να απαντήσετε με επιστροφή στον αποστολέα και να διαγράψετε την αλληλογραφία.

Disclaimer:

This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but should return it to the sender immediately and delete the copy from your system.

 

This e-mail address is registered in the data of P.yeroulanos, athina_eisai_esy and/ PASOK/KINAL and if you wish to change the way you receive our newsletter, you can choose to unsubscribe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]