Δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώνεται στην Ελεούσα




Με κεντρικό σύνθημα «Φτιάξε ομάδα και έλα να διασκεδάσουμε» το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται  Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα  από το Δήμο Ζίτσας και  την “NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY” με την υποστήριξη της εταιρίας ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Ε. 

Οι διοργανωτές με στόχο τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθε πραγματοποιούν για πρώτη φορά φέτος τη συγκεκριμένη αθλητική  εκδήλωση και καλούν μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σε έναν από τους ωραιότερους «πνεύμονες» άθλησης που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα.  Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Τουρνουά μπορούν να το δηλώσουν έως  την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο τηλέφωνο: 6997067845

Κατηγορίες Ομάδων

• Γ. UNDER 16 (Γεν: 2008-2009- 2010)

• Δ. ΑΝΔΡΩΝ 17 ετών & άνω ( 2007 -...)

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και πλούσια δώρα στους νικητές.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 3 on 3

• Γράψτε με κεφαλαία γράμματα το όνομα και το επώνυμο κάθε παίκτη καθώς και τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και e-mail.

• Μην ξεχάσετε να δώσετε όνομα στην ομάδα σας και να συμπληρώσετε την κατηγορία της.

• Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 3 παίκτες και έναν αναπληρωματικό (προαιρετικά).

• Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες Σωματείων, Σχολείων και ομάδες ανεξάρτητων παικτών.

• Αν έστω και ένας παίκτης της ομάδας λόγω ηλικίας ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία από τους υπόλοιπους, η ομάδα θα αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή.


ΓΕΝΙΚΑ

Οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το ευ αγωνίζεσθε, να σέβονται τους διαιτητές, τους διοργανωτές και τους αντιπάλους. Οι διοργανωτές/διαιτητές έχουν το δικαίωμα να αποβάλουν οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα πιστεύουν οι ίδιοι ότι δεν ακολουθεί τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς.

Οι οργανωτές των αγώνων απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου τραυματισμού ή απώλειας προσωπικών ειδών. Τεκμαίρεται ότι κάθε παίκτης έχει εξετασθεί από γιατρό και ότι είναι σε υγιή κατάσταση για να λάβει μέρος, υπογράφοντας για το λόγο αυτό στην αίτηση συμμετοχής της ομάδα του πριν το τζάμπολ των αγώνων.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]