Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα




Με τη συμμετοχή 20 και πλέον ομάδων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (28-29 Σεπτεμβρίου) το  Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα που διοργάνωσαν  ο Δήμος Ζίτσας και  η “NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY”. 

 Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, να γεμίσουν το χώρο και να χειροκροτήσουν  τις προσπάθειες όλων των ομάδων, περνώντας δύο ξεχωριστές ημέρες γεμάτες μπάσκετ.

Οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες έχοντας ως βασικό τους σύνθημα το ευ αγωνίζεσθε προσέφεραν πλούσιο θέαμα με δράση και πολλά καλάθια. Στους νικητές και τους φιναλίστ όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν έπαθλα και μετάλλια.


«Ήταν ένα διήμερο αγώνων μπάσκετ που εξελίχθηκε σε γιορτή του αθλητισμού» υπογραμμίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημητρίου ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και το επίπεδο που επέδειξαν οι διαγωνιζόμενοι ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν στους αγώνες, τους παρευρισκόμενους καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Τους Διαιτητές και τους εθελοντές του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ερυθρού Σταυρού που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, καθώς και   τις επιχειρήσεις «ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Ε.», «ΗΠΕΙΡΟΦΟΡΜ» και “VALORI” για τις χορηγίες τους.

  Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και δεκάδες κόσμου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]