Άρτα/Αγιασμός και Πρώτο Κουδούνι στα Σχολεία /Επίσκεψη του Δημάρχου στο 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 6ο Δημοτικό



Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένοι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου. Οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία τους με χαμόγελα, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, ενώ οι εκπαιδευτικοί τούς υποδέχτηκαν με χαρά και ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργία.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας παραβρέθηκε σε τρία σχολικά συγκροτήματα της πόλης, το 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο, το 5ο Γυμνάσιο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο, όπου συμμετείχε στον Αγιασμό και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή και παραγωγική σχολική χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξή του προς τη σχολική κοινότητα, τονίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης για το μέλλον των παιδιών. Δήλωσε ότι θα στηρίζει ενεργά τις σχολικές υποδομές, βελτιώνοντας τις συνθήκες μάθησης και ασφάλειας στα σχολεία του Δήμου.

«Η εκπαίδευση αποτελεί θεμέλιο για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου επισκέφθηκαν τα σχολεία της πόλης και των κοινοτήτων, προσφέροντας ευχές για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Πατήλας, παρευρέθηκε στον Αγιασμό του 4ου Νηπιαγωγείου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χαρά Σφαλτού, παρακολούθησε την τελετή του 5ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Χαρακλιάς, ήταν παρών στον Αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη, Δημήτρης Ευαγγέλου, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ, καθώς και του Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Στο Δημοτικό Σχολείο της Ανέζας βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Κοτσαρίνης. Στο Δημοτικό της Γαβριάς παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Δημήτρης Τζιομάκης, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο της Γραμμενίτσας έδωσε το παρών ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Λάμπρος Καρατζάς.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Αγγέλα Τσώλα, παρακολούθησε τον Αγιασμό των σχολείων των Χαλκιάδων και εξέφρασε τις θερμές ευχές της για μια αποδοτική χρονιά. Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαίρη Λυγούρα, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό, το 1ο Λύκειο και το Γυμνάσιο Άρτας. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χρήστος Γιώτης, βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς και στο 1ο ΕΠΑΛ. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ συμμετείχε στον Αγιασμό του 7ου Δημοτικού Σχολείου, όπου απηύθυνε τις ευχές του στους μαθητές για καλή πρόοδο.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά δυναμικά, και όλοι οι μαθητές είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν νέες γνώσεις και να θέσουν νέους στόχους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]