Ιωάννινα/Πετυχημένη η 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Go Local»



Με απόλυτη επιτυχία και χιλιάδες επισκέπτες ολοκληρώθηκε χθες η 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στα Ιωάννινα, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Πλ.Μαβίλη στις όχθες της Λίμνης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων και την δυναμική των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι επισκέπτες, τόσο από τα Ιωάννινα όσο και από άλλες περιοχές, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά προϊόντα των παραγωγών και των επιχειρηματιών του τόπου, ενισχύοντας τη σύνδεση της τοπικής παραγωγής με τους καταναλωτές. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με την επισκεψιμότητα να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, επιβεβαιώνοντας την ολοένα αυξανόμενη φήμη και εμβέλεια της έκθεσης.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ευθύμιος Χρυσοστόμου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της φετινής έκθεσης, τονίζοντας πως η θετική αυτή πορεία δείχνει τις μεγάλες προοπτικές της τοπικής παραγωγής. Παράλληλα, προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις για την επόμενη διοργάνωση το 2025, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η 5η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων θα είναι μεγαλύτερη και πιο εξελιγμένη. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την έκθεση σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασιών στους συμμετέχοντες παραγωγούς, και φυσικά να συνεχίσουμε να προσελκύουμε χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό».

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μέσα από τέτοιου είδους δράσεις, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την τοπική επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας την προβολή και την εξωστρέφεια των προϊόντων του τόπου μας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν την προσπάθεια, καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους.

Η προετοιμασία για το 2025 θα  ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025, και αναμένεται μία διοργάνωση που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη δυναμική και την ποιότητα της περιοχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]