Στην Άρτα το 43ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Ακτινιδίου




Ο Δήμος Αρταίων καλωσορίζει τους Συνέδρους και τους επισκέπτες 

Ο Δήμος Αρταίων υποδέχεται το 43ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Ακτινιδίου, μια εκδήλωση ύψιστης σημασίας για τον κλάδο του ακτινιδίου και την ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Στο συνέδριο, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, συμμετέχουν κορυφαίοι παραγωγοί και ειδικοί από όλο τον κόσμο, καθιστώντας την Άρτα κέντρο διεθνών εξελίξεων στον τομέα του ακτινιδίου.

Το συνέδριο ξεκινά τις εργασίες του σήμερα, Τρίτη 24,  θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και θα φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές της παγκόσμιας αγοράς. Αντιπροσωπείες από τις σημαντικότερες χώρες παραγωγής ακτινιδίου – όπως η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία, Χιλή, Νότια Αφρική, ΗΠΑ, Κίνα και Ιράν – θα παρευρεθούν, ενώ κορυφαίοι ομιλητές θα αναλύσουν τις προκλήσεις του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου του ανταγωνισμού από άλλες χώρες, των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και της ανάγκης για διατήρηση υψηλών προδιαγραφών. Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και τη διεύρυνση γνώσεων γύρω από θέματα ποιότητας, εμπορίας, διακίνησης και στρατηγικών ανάπτυξης του κλάδου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο κίτρινο ακτινίδιο, το οποίο αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στις διεθνείς αγορές. Η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Άρτα σηματοδοτεί μία σημαντική εξέλιξη για την τοπική οικονομία, η οποία συνδέεται άμεσα με την παραγωγή και εμπορία του ακτινιδίου.


Ο Δήμος καλωσορίζει θερμά τους συνέδρους και τους επισκέπτες, ευχόμενος μια ευχάριστη διαμονή και εποικοδομητικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΑ, κ. Χρήστο Κολιό, ο οποίος, με την πολύτιμη πρωτοβουλία του, συνέβαλε καθοριστικά στη διεξαγωγή του συνεδρίου στην Άρτα. Ο κ. Κολιός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Κολιού ΑΒΕΕ και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ, με το όραμά του και τη συνεχή προσφορά του στον κλάδο του ακτινιδίου, συμβάλλει δυναμικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας μας.

Ο Δήμος Αρταίων συγχαίρει θερμά τον κ. Κολιό για τη συμβολή του στην ανάδειξη της περιοχής, ως κέντρου διεθνών εξελίξεων και καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα.

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ, θα παρακολουθήσουν μέλη της ΕΔΟΑ, εξαγωγείς, συνεταιρισμοί, γεωπόνοι και ακαδημαϊκοί, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και ανάπτυξη νέων συνεργασιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]