Επταήμερο Εργαστήρι Παραγωγής Πιλότων Λαϊκής Ερασιτεχνικής Τηλεσειράς στον Δήμο Πάργας , 6-13 Οκτωβρίου


 Ο Δήμος Πάργας ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Επταήμερου Εργαστηρίου Παραγωγής Πιλότων Σειρών (ΕΕΠΠΣ), το οποίο θα διεξαχθεί από 7 έως 13 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Καστρί. Το εργαστήρι, που σχεδιάζεται και υλοποιείται με τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού SERIES BALKANS, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να παράγουν το δικό τους πιλοτικό επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς, εμπνευσμένο από τους θρύλους του Αχέροντα και του Νεκρομαντείου.


Το ΕΕΠΠΣ απευθύνεται σε, ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες που προέρχονται από τοπικούς πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς συλλόγους. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρακτική εκπαίδευση σε τομείς όπως η συγγραφή σεναρίου, το γύρισμα και το μοντάζ, με την καθοδήγηση μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών του χώρου.


Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι εξαήμερη, με την πρεμιέρα δημόσιας προβολής του πιλοτικού επεισοδίου να πραγματοποιείται την Κυριακή.


Μετά το πέρας του εργαστήριου η ομάδα που θα έχει δημιουργηθεί θα συμβάλει επίσης στην Δημιουργία ενός ολιγόλεπτου τρέιλερ στο οποίο θα παρουσιάζονται ο ποταμός Άχερων – το Νεκρομαντείο και οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας  


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6972451669 Βασίλειος Γκίζας εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού και Επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]