Ήρθαν τα πιο λαχταριστά Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda!



Τα Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda, το πιο γευστικό, θρεπτικό και παιχνιδιάρικο snack, που από αυτό το φθινόπωρο θα πρωταγωνιστεί σταθερά σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες, είναι πλέον γεγονός! 

Τα νέα Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda κυκλοφορούν σε μια ευφάνταστη συσκευασία με έναν super τυρένιο ήρωα και είναι τόσο πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνη που θα γίνουν τα αγαπημένα όλων – μικρών και μεγάλων. Ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα κρεμώδη υφή τους και την αγαπημένη γεύση της Gouda, ενώ παράλληλα δεν περιέχουν συντηρητικά.   

Ένα υγιεινό σνακ για όλη την οικογένεια, που χάρη στην πλούσια και απολαυστική σύνθεσή του, μπορεί να καταναλωθεί και σκέτο αλλά και να χαρίσει στη στιγμή μια έξτρα γευστική πινελιά σε φρυγανιές, παξιμάδια, τορτίγιες, σάντουιτς, τυροπιτάκια και άλλες αλμυρές συνταγές.  

Η τηλεοπτική καμπάνια του νέου προϊόντος με τον super τυρένιο ήρωα και το μότο «Μιξάρεις Gouda; Φλέξαρε Τριγωνάκια Adoro Creamy!» είναι ήδη στον αέρα. Απολαύστε την εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=rzQapBPV28Y 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]