[Ελλάδα]Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της


Τη δολοφονία του 68χρονου συζύγου της ομολόγησε πριν από λίγο η   Ρωσίδα σύζυγός του ,όπως μεταδίδει από την Κέρκυρα το startmediacorfu.gr . Sε σακούλα σκουπιδιών  βρέθηκε  και το μαχαίρι με το οποίο  τραυμάτισε  τον 68χρονο  θανάσιμα.

Ο 68χρονος Κερκυραίος βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα νεκρός στο σπίτι του στο Περαμα. Την αστυνομία ειδοποίησε η  σύζυγός του και στο σημείο έσπευσε το εγκληματολογικο της αστυνομίας καθώς και ιατροδικαστής. Ο 68χρονος έφερε τραύμα στην ωμοπλάτη, διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος συνεχίζουν να ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

πηγή  startmediacorfu.gr


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 49χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία του 68χρονου συζύγου της 


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28.09. 2024), στο Πέραμα Κέρκυρας, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού.


Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 49χρονη σύζυγος του ημεδαπού, η οποία ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.


Κατά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μαχαίρι, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]