Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας κλοπή 650.000 ευρώ από κατοικία στην Πάργα /Χειροπέδες σε 63χρονο και 44χρονο



Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο ημεδαποί, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε Πρέβεζα και Αττική

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας κλοπή ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, η οποία έλαβε χώρα σε περιοχή της Πρέβεζας και καταγγέλθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί, μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρέβεζας, για τα αδικήματα της «συμμορίας» και «διακεκριμένης κλοπής». 

Η διαλεύκανση της υπόθεσης ήταν προϊόν πολύμηνης έρευνας της παραπάνω υπηρεσίας, ενώ για την αξιοποίηση των ευρημάτων που συλλέχθηκαν συνέδραμε και το Τμήμα Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας εκ των συλληφθέντων, κατέχοντας κρίσιμες πληροφορίες, ενώθηκε με τον συγκατηγορούμενό του με σκοπό την τέλεση της κλοπής. Ο τελευταίος, από κοινού με άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν κατοικία, κατά τη διάρκεια απουσίας των ενοίκων στο εξωτερικό, από όπου αφαίρεσαν από τρία συνολικά χρηματοκιβώτια μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή. 

Σήμερα (30-09-2024) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο μεν πρώτος  63χρονος   ημεδαπός   στην Πρέβεζα, ο δε δεύτερος   44  ετών   σε περιοχή της Αττικής. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-12- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες SIM

-3- συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, 

τηλεσκοπική σκάλα αλουμινίου και ρουχισμός, που χρησιμοποιήθηκαν από τον δεύτερο ημεδαπό στην τέλεση της κλοπής. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]