Ξεκινούν και φέτος τα τμήματα Μουσικής στον Δήμο Πάργας


 Για 4η χρονιά ο Δήμος Πάργας δίνει έμφαση στην μουσική παιδεία με δωρεάν μαθήματα Πιάνου - Κιθάρας - Πνευστών Οργάνων – Φιλαρμονικής. Η μέχρι τώρα προσπάθεια αγαπήθηκε από τους μαθητές μικρούς και μεγάλους, όπου παρακολούθησαν τα δωρεάν μαθήματα μουσικής στον Δήμο μας. Η περσινή συναυλία των τμημάτων μουσικής του Δήμου ανέδειξε, την αγάπη, αλλά και το ταλέντο των παιδιών μας που τόσο ανάγκη είχε ο Δήμος για καλλιτεχνική δημιουργία και  πολιτισμό κάτι που μας κάνει υπερήφανους.


Με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς ξεκινούν και τα μαθήματα Κιθάρας και Πνευστών Οργάνων-Φιλαρμονικής ενώ τα μαθήματα πιάνου ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου.


Οι μαθητές που παρακολούθησαν πέρυσι τα μαθήματα,  θα προσέρχονται τις ίδιες ημέρες και ώρες, στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα ενημερώσουν τους Δασκάλους τους, (μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου) για να ελεγχθεί εάν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημέρας και ώρας.


Τα μαθήματα στο Καναλάκι θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου και στην Πάργα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάργας.


Την 1η Οκτωβρίου  και ώρα 7:00 Π.μ ξεκινούν οι εγγραφές των νέων μαθητών  όπου θα γίνονται αποδεκτές κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις και θα ισχύουν για 24 ώρες, λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων ωρών διδασκαλίας. Την αίτηση θα την βρείτε στο site του δήμου και θα αποστέλλονται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο music@parga.gr. Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30-13:00 θα απευθυνθείτε στον Καθηγητή Μουσικής κ. Θωμά Μητροφάνη (6977452845)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]