ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 15 ΧΡΟΝΙΑ!

Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ


 Με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση ασθενών στον τομέα της Πνευμονολογίας, πραγματοποιείται  στα Ιωάννινα για 5η χρονιά το Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ με διεθνή συμμετοχή.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2024 με περισσότερους από 450 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους φιλοξενεί 100 προσκεκλημένους ομιλητές (11 από το εξωτερικό), ειδικούς σε θέματα αιχμής, που θα ανταλλάξουν επιστημονικές απόψεις με τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Σε κατάμεστη αίθουσα χτες πραγματοποιήθηκε ειδική ενότητα αφιερωμένη στην εξωνοσοκομειακή αντιμετώπιση των πιο συχνών αναπνευστικών προβλημάτων με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού πνευμονολόγων αλλά και παθολόγων και ιατρών άλλων ειδικοτήτων. Η εκδήλωση εστιάστηκε στην ιδιαίτερη σημασία της συνεργασίας των Πνευμονολόγων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων σε εξωνοσοκομειακό επίπεδο, την αναγνώριση και σωστή αντιμετώπιση των συνήθων αναπνευστικών παθήσεων, όπως το άσθμα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και οι διάμεσες πνευμονοπάθειες με συχνότερη την ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση (IPF), καθώς και στα κριτήρια παραπομπής στον ειδικό Πνευμονολόγο αλλά και στο νοσοκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://winrespmed2024.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]