ΠΓΝΙ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

Ιωάννινα/Παρουσιάστηκε το βιβλίο της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο "Καλησπέρα και καλή βραδιά" από το συγγραφέα Θάνο Κανούση.

 


  Γράφει ο Στεφάνου Χρήστος 

Φίλος και θαυμαστής 

Το βράδυ της Κυριακής παρουσιάστηκε στο πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα το βιβλίο της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο " Καλησπέρα και καλή βραδιά ", από το συγγραφέα Θάνο Κανούση και τις εκδόσεις Ταξιδευτής. Μαζί του στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου ήταν ο αξιόλογος συνθέτης και τραγουδιστής Μάκης Σεβίλογλου και οι δημοσιογράφοι Έλενα Αντωνίου και Μίλτος Γήτας.

Παρουσιάστηκαν άγνωστες στιγμές από τη ζωή του αποθανόντα καλλιτέχνη από το ξεκίνημα της καριέρας του, μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του στο νοσοκομείο.

Ο κόσμος έχει αγαπήσει ήδη σε μεγάλο βαθμό το βιβλίο που έχει ξεπεράσει ήδη τις 5000 χιλιάδες πωλήσεις και συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των αναγνωστών σε καθημερινή βάση, αφού ο Βασίλης Καρράς ήταν πολύ αγαπητός σε πάρα πολύ κόσμο, ως απλός, λιτός, καθημερινός άνθρωπος,που δεν είχε καβαλήσει ποτέ το καλάμι του μεγάλου καλλιτέχνη.


Ο κόσμος που παρακολούθησε την όμορφη βραδιά παρουσίασης, έμεινε ενθουσιασμένος από τα όσα ακούστηκαν και στο τέλος της βραδιάς είχε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία διάρκειας μια μίση ώρας από το θέατρο Πέτρας στην Αθήνα για τα 40 χρόνια Βασίλης Καρράς, με μεγάλη συγκίνηση, σαν να ήταν εδώ, μαζί τους ο Βασίλης Καρράς.

Ο Θάνος Κανούσης αξιόλογος ηθοποιός, καλλιτεχνικός μάνατζερ πολλών μεγάλων καλλιτεχνών και συγγραφέας, έκανε πολύ καλή δουλειά στα όσα τυπώθηκαν μέσα στις σελίδες του βιβλίου και του ανέφερε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, στην επιλογή των φωτογραφιών κλπ, έτσι ώστε να θυμίζει για πολλές σειρές ζωών ακόμα στις επόμενες γενιές τον Άνθρωπο και Καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Αξίζει κάποιος να αγοράσει το βιβλίο και είμαι σίγουρος πως θα του κερδίσει το ενδιαφέρον. Σύντομα ετοιμάζεται και η μετάφραση του βιβλίου στα Βουλγαρικά και Αγγλικά, που επίσης έχει μεγάλη ζήτηση και ενδιαφέρον ήδη πρίν τη μετάφραση και τη κυκλοφορία του.


Ας ελπίσουμε πως όλες αυτές οι ενδιαφέρουσες πτυχές που αναφέρει ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς για τη ζωή του, που οι περισσότερες είναι άγνωστες για τη ζωή του, κάποια στιγμή να αποτυπωθούν σε ταινία στη μεγάλη οθόνη και στο κινηματογράφο, κάτι που θα ήθελαν όλοι οι θαυμαστές και φίλοι του.



Όλη η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Καρρά σε βίντεο στην ομάδα Όρε καψούρα που τραβάτε όλοι σας... Βασίλης Καρράς ο άρχοντας της καψούρας στο Facebook στο παρακάτω σύνδεσμο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]