Β.Τζουμέρκα :Επίσκεψη του Συντονιστή πυροσβεστικών δυνάμεων Ηπείρου/Αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου

 


Η αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου έως σήμερα και της ανταπόκρισης και του βαθμού συνεργασίας σε συμβάντα στην περιοχή των Τζουμέρκων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Νίκου Βαΐτση με τον Συντονιστή πυροσβεστικών δυνάμεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων (Κέρκυρας, Λευκάδα, Παξοί) υποστράτηγο Χριστόφορο Μπόκα, ο οποίος επισκέφθηκε το Δημαρχείο στα Πράμαντα.


 



Ο κ. Μπόκας συνοδευόταν από την προϊσταμένη του ανακριτικού τμήματος της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Αναστασία Ράγιου και τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βορείων Τζουμέρκων, πυρονόμο Χρήστο Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες στη συζήτηση ήταν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γιούλης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Β. Τζουμέρκων Χαράλαμπος Κρικώνης.


Ο κ. Βαΐτσης σημείωσε την άμεση ανταπόκριση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε, είτε αυτό αφορούσε φωτιές είτε άλλα συμβάντα, όπως έρευνες και διασώσεις. Από την πλευρά του, ο κ. Μπόκας ευχαρίστησε για τη συνεργασία κατά το προηγούμενο διάστημα και τόνισε ότι ο ίδιος υψηλός βαθμός ετοιμότητας πρέπει να υπάρξει και το επόμενο διάστημα, καθώς η κλιματική αλλαγή έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και απαιτείται διαρκής επαγρύπνηση. 


Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα και δεσμεύτηκαν να είναι σε συνεχή επικοινωνία για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]