«Αναδιάρθρωση αστυνομικών υπηρεσιών Περιφέρειας Ηπείρου» Ερώτηση από τον Ιωάννη Τσίμαρη

 





Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατέθεσε ο Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ.Ιωάννης Τσίμαρης.

 Ο κος Τσίμαρης τονίζει ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων του ιδίου του Υπουργού, περί ανασύνταξης των αστυνομικών υπηρεσιών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυρήνας της επικείμενης ανασυγκρότησης θα έχει τα αστικά κέντρα με παράλληλα, κατάργηση ή υποβάθμιση αποκεντρωμένων αστυνομικών υπηρεσιών. 

Σε συνέχεια ανοιχτής επιστολής των κατοίκων των Μαστοροχωρίων Π.Ε. Ιωαννίνων για φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού και του Συνοριακού Σταθμού Πυρσόγιαννης, καθώς και της πολιτικής που εφαρμόζει το Υπουργείο το τελευταίο ιδιαίτερα διάστημα με τις αναγκαστικές συνεχιζόμενες αποσπάσεις αστυνομικών από την Ήπειρο προς την Αθήνα, ερωτά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη :

1. Ισχύουν οι πληροφορίες για κλείσιμο ή υποβάθμιση αστυνομικών υπηρεσιών στην παραμεθόριο των Ιωαννίνων και της Ηπείρου ;

2. Πιο είναι το ακριβές σχέδιο σας για την ανασύνταξη των αστυνομικών υπηρεσιών της Π.Ε.  Ιωαννίνων και της Ηπείρου ;


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της  επίκαιρης ερώτησης:

Κύριε Υπουργέ,

Από την πρόσφατη επίσκεψή σας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, γίναμε κοινωνοί πληροφοριών, δια των ανακοινώσεών σας, που αφορούν την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]