ΑΔΕΔΥ/Συμμετοχή στην κινητοποίηση του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Άρτας

 


Συμπαράσταση στον αγώνα των εκπαιδευτικών



Δηλώνουμε την πλήρη στήριξη μας στον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας ενάντια στην εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» που προωθείται από την κυβέρνηση της ΝΔ και οδηγεί στην διάλυση της δημόσιας παιδείας. 



Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας που αποφάσισε ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών ν. Άρτας, στις 12:30 το μεσημέρι στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Άρτας.



Ζητάμε να αποσυρθεί η σχετική εγκύκλιος που συγχωνεύει τμήματα στα σχολεία αυξάνοντας τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη και να μη γίνει καμία συγχώνευση – σύμπτυξη τμήματος όπως και καμία μετακίνηση μαθητή.

Ζητάμε να μειωθούν οι μαθητές ανά τμήμα, ώστε να διευκολυνθεί και να αναβαθμιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία, να καλυφτούν τα πραγματικά κενά των σχολείων και οι ανάγκες παράλληλης στήριξης με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό για κάθε μαθητή. Τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητριών/τών μας, αλλά και τα δικαιώματα των οικογενειών τους και των συναδελφισσών/ων μας δεν τα παζαρεύουμε για κανέναν και για τίποτα. Εδώ και τώρα μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.



Καλούμε τους συλλόγους εργαζομένων του Δημοσίου να συμμετέχουμε όλοι στην κινητοποίηση του συλλόγου των Δασκάλων Νηπιαγωγών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]