Ιωάννινα / Μία περίφραξη που δεν γίνεται να την προσπεράσεις !Μία γωνιά με μηνύματα για τους πολιτικούς ...και πολλές αλήθειες ![φωτό]

  Οι αλήθειες ως γνωστόν γράφονται στους δρόμους   και   αυτό συμβαίνει και στα Γιάννενα! 
   Ο λόγος για μία περίφραξη σε προάστιο των Ιωαννίνων  την οποία είναι αδύνατον να την προσπεράσεις ,χωρίς να σταθμεύσεις το όχημά σου και να κατέβεις  από αυτό προκειμένου  να διαβάσεις τι  μπορεί να  γράφουν οι   τόσες πολλές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε αυτή, από συμπολίτη  μας  έντονα κοινωνικοποιημένο ,με άποψη για την πολιτική και τους πολιτικούς της χώρας ,την υγεία,τον αθλητισμό    και όχι μόνο !
Σε αυτή λοιπόν   ...έχει  το δικό του μήνυμα  με ευφάνταστο    τρόπο  ο Άδωνις Γεωργιάδης για την ακρίβεια στα φάρμακα και την έλλειψη προσωπικού στο ΕΣΥ ,ο κ.Κασσελάκης για την περιβόητη πισίνα ,ο κ.Πολάκης ,ο Ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου και   δεν λείπει από τον σχολιασμό και  το ζήτημα των χειρουργείων.
Το δικό του μήνυμα έχει και ο πρωθυπουργός ,Κυριάκος Μητσοτάκης !
 Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν μηνύματα για την   πανώλη των αιγοπροβάτων ,την ακρίβεια που μαστίζει τους πολίτες ,την φτώχεια που βιώνουν πολλά νοικοκυριά   αλλά και την έλλειψη γεννήσεων από νέα ζευγάρια εξαιτίας της .

Ούτε η τιμή του ελαιόλαδου που έχει πάρει την ανιούσα ,δεν έμεινε ασχολίαστη   ,όπως και η έγνοια για την προστασία του περιβάλλοντος !
Η "τέχνη" του δρόμου   με  μηνύματα εκφρασμένα με απλό και ειλικρινή τρόπο   έχει τη  δική της γωνιά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και καλό θα ήταν ο  δημιουργός της να συνεχίσει να γράφει τις αλήθειες του με τόση αμεσότητα   και χωρίς αλληγορικές έννοιες και ιδιαίτερες λέξεις ...





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]