Ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο Νεοχώρι Πρέβεζας


 Ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο Νεοχώρι Πρέβεζας 

Ξεκίνησαν από τον Δήμο Πρέβεζας  οι εργασίες για την κατασκευή του νέου καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Νεοχώρι   σε δημοτική έκταση περίπου  20 στρεμμάτων. 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 438.000,00 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και περιλαμβάνει την δημιουργία σύγχρονων χώρων φιλοξενίας  για τα αδέσποτα τα οποία θα  φιλοξενούνται σε άνετους  και προστατευμένους από τις καιρικές συνθήκες χώρους.

Το καταφύγιο θα διαθέτει  σύστημα αποχέτευσης και παροχής νερού, θα  υπάρχει τροφή  και  προσωπικό το οποίο θα διαθέτει γνώσεις σχετικά με την μεταχείριση, την φροντίδα και την καλή διαβίωσή τους, ενώ θα είναι επαρκής σε σχέση με τον αριθμό των ζώων. 

Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας το καταφύγιο θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του τρέχοντος  ή το πολύ τις αρχές του επόμενου έτους.

Οι εγκαταστάσεις του θα είναι σύγχρονες με σεβασμό  στα  φιλοξενούμενα ζώα τα οποία θα ζουν κάτω από  αξιοπρεπείς συνθήκες λαμβάνοντας την απαιτούμενη φροντίδα.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]