Κόνιτσα/Συγχαρητήρια Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στον Ολυμπιονίκη Απόστολο Χρήστου και στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βασίλη Καρακατσάνη

 



Ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους για τη διάκρισή τους στους δικούς μας αθλητές, τον Ολυμπιονίκη Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200μ. στο ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, του πρώτου μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης και στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Δυναμικό Τρίαθλο Βασίλη Καρακατσάνη, τον πρώτο Έλληνα που έγινε παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Junior Classic & Equipped Powerlifting Championships (under 23), που διεξάγεται 28 Αυγούστου - 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Μάλτα και σημείωσε Πανευρωπαϊκό ρεκόρ στο σύνολο και Παγκόσμιο στον πάγκο. 





Τέτοιες ύψιστες διακρίσεις μας γεμίζουν χαρά και περηφάνεια. Και οι δύο αθλητές αποτελούν πρότυπο και πηγή έμπνευσης κυρίως για τους νέους. Η συνέπεια, το πείσμα, το πάθος, η στοχοπροσήλωση και η σκληρή δουλειά τους οδήγησαν στην κατάκτηση των δικών τους κορυφών.




Θερμά συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές για πολλές επιτυχίες και για μια διαρκή ανοδική πορεία σε κάθε τομέα της ζωής τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]