Μήνυμα του προέδρου Χρήστου Στεφάνου για τη νέα σχολική χρονιά σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

 


"Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά,


Μετά από μια όμορφη περίοδο ξεκούρασης και ανανέωσης, φτάνουμε σε μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη προσμονές και χαμόγελα! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σας καλωσορίζω εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια των παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων.


Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας και την αγάπη που δίνετε καθημερινά στα παιδιά μας. Είστε οι φωτεινότεροι φάροι σε αυτό το ταξίδι της γνώσης και της ανάπτυξης, καθώς και στα πρώτα βήματα των παιδιών στις σχολικές βαθμίδες της εκπαίδευσης. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εμπνευσμένο, όπου τα παιδιά θα εξερευνήσουν, θα μάθουν και θα μεγαλώσουν με όλες τις δυνάμεις μας.


Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο αγάπης και στήριξης για τα παιδιά σας.


Αγαπημένα μας παιδιά, είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα σας ξαναδούμε!!! Μαζί θα παίξουμε, θα μάθουμε, θα τραγουδήσουμε και θα δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις, πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά σας!!!


Ας ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σχολική χρονιά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία!!!


Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους, μαθητές, γονείς, συναδέλφους παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας και σε βοηθητικό προσωπικό σε όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!


Στεφάνου Χρήστος 

Πρόεδρος Συλλόγου Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας Ηπείρου και Ιονίων Νήσων ΣΠΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]