Ιωάννινα :Ο στρατός ....στην Καστρίτσα![φωτό]


Στον αρχαιολογικό χώρο Καστρίτσας καθώς και στην ιερά μονή της περιοχής   που πανηγυρίζει τη Δευτέρα , ξεναγήθηκε   ο ελληνικός στρατός .

Ειδικότερα ,για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στρατιώτες και στελέχη μαζί με τον διοικητή του 625ΜΚΤΠ  Περάματος   είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορική αυτή περιοχή με ξεναγό τον Νίκο Πανταζή.
Ο κ.Πανταζής   που δραστηριποιούνταν  επί σειρά ετών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίτσας     γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή   την ιστορικότητα της οποίας φροντίζει να  αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία με δική του πρωτοβουλία , από αγάπη για τον τόπο του   για τον οποίο   δυστυχώς    παρατηρείται μία συστηματική αδιαφορία  από τους αρμόδιους φορείς ....Λες και τα Γιάννενα είναι μόνο ότι βρίσκεται πέριξ της λίμνης ...
Σημειώνεται ότι με δική του πρωτοβουλία οι εκπαιδευτικές αυτές ξεναγήσεις ξεκίνησαν το 2022 και συνεχίζονται  μέχρι και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να γνωρίσουν την ιστορία  τόσο του μοναστηριού όσο  και του αρχαιολογικού χώρου .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]