Ο Χάρης Δούκας σε Ημαθία, Κοζάνη και Ιωάννινα


Στη Μακεδονία και στην Ήπειρο συνέχισε την περιοδεία του, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος σταθμός ήταν η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Κοζάνη, όπου πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, στην οποία παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Όλγα Μαρκογιαννάκη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης, Νίκος Χατζόγλου καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης και τοπικών οργανώσεων  του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας.



Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στα Ιωάννινα, όπου πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Τσίμαρης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο Δήμαρχος Πωγωνίου, Κωστής Καψάλης, ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων, Νίκος Βαΐτσης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Λιούρης καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας.


Στην ομιλία του ο κ. Δούκας, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το δίλημμα είναι καθαρό. Θέλουμε, φίλες και φίλοι, ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη; Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη και της Δεξιάς ή θέλουμε ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ, μία δημοκρατική παράταξη που θα τους νικήσει; Αυτό είναι το δίλημμα στις 6 του Οκτώβρη».











Τις επόμενες μέρες, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία του με ομιλίες σε εκδηλώσεις στις παρακάτω περιοχές:

Στην Πάτρα, σήμερα, Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Royal, Ακτή Δυμαίων 53.

Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Ολύμπιον, πλατεία Αριστοτέλους 10.

Στο Αγρίνιο, την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, Δεληγιώργη 12.


Στην Αθήνα, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Κλειστό Γήπεδο Πανελληνίου, Ευελπίδων 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]